DSpace
Hokkai-Gakuen Organization of Knowledge Ubiquitous through Gaining Archives
 

HOKUGA >
北海学園大学 >
工学部・工学研究科 >
研究紀要 >
北海学園大学工学部研究報告 >
第51号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hokuga.hgu.jp/dspace/handle/123456789/4757

Title: 生命工学科におけるオリジナルワインの取り組み
Other Titles: Wine project in the Department of Life Science and Technology
Authors: 新沼, 協
小山, 芳一
NIINUMA, Kanae
KOYAMA, Yoshikazu
Issue Date: 12-Jan-2024
Publisher: 北海学園大学工学部
Citation: 北海学園大学工学部研究報告
Series/Report no.: 51
URI: http://hokuga.hgu.jp/dspace/handle/123456789/4757
ISSN: 02865262
Appears in Collections:第51号

Files in This Item:

File Description SizeFormat
05_生命工学科におけるオリジナルワインの取り組み.pdf8.94 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.